23 Şubat 2011 Çarşamba

Ayşeli Hayat, Neşeli Hayat, Endişeli Hayat

Kızım bugün 14 günlük oldu. 8 günlükken göbeğini düşürdü, 11 günlükken ilk banyosunu yaptı. Hayatımı, hayatımızı şimdiden tamamen sardı, doldurdu, güzelleştirdi. Onun istem dışı gülücüklerine bayılıyoruz. Uyanır uyanmaz meme araması, ağzını minik bir kuş gibi sağa sola döndürerek açması bizi çok güldürüyor. Ama annelik babalık hep suçluluk duygusuyla geçiyor sanırım. Yeterince doydu mu, poposunu silerken acıdı mı, gazı yeterince çıktı mı vs vs, endişeler hep sürüyor işte. Ayşeli hayat, hem neşeli, hem de endişeli bir hayat. Altı saatten az uyuduğunda sarhoş gibi gezen ben, günlük bir saatlik uykuyla canavarlar gibi dolaşmaktayım. Ne ağrıyan sırtım, ne acıyan gözlerim umrumda olmuyor. Kızımın yaygarayı kopardıktan sonra mememe sokulup küçük bir kuş gibi saklanması, gazını çıkarırken başını getirip boynumun altına yerleştirmeye çalışması beni bitiriyor.

Şimdilerde uyanmak üzere, ben ufak ufak kaçar...

16 Şubat 2011 Çarşamba

Biz Geldikkkk :)

09.02.2011 saat 11.50'de Ayşemiz dünyaya geldi. Bir hafta çok hızlı geçti. Hayat şimdi bambaşka, fırsat bulunca uzun uzun yazacağım. Hepimiz çok iyiyiz. Resimden de gördüğünüz üzere kızım objektiflere yakalandı ve şu açıklamayı yaptı: "Bir iş yemeği için biraraya geldik."

Güzel dileklerini ileten tüm güzel dostlara teşekkürler...

8 Şubat 2011 Salı

Yarın Doğum Günümüz

Bugün son kontrolümüz oldu. Kuzumun yarın doğması gerektiğine karar verildi. Elim ayağım titriyor heyecandan, sanki hiç bitmeyecek gibi geçen bir sürenin ardından, off ne bileyim, çok karışık işte. Yarın Allah izin verirse kızımla tanışacağız, ailemiz üç kişi olacak. Evde kızların sayısal üstünlüğü olacak. Muayeneden geldiğimizden beri ağlamaklıyım, karmakarışığım. Şimdilik haber vereyim istedim. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?