12 Temmuz 2010 Pazartesi

Çok Fonksiyonlu Yorumcu

Yareebbim çok şükür bir dünya kupası görevimizi daha tamamladık. Kupa sahibisi İspanya'yı kutlarız. Kendilerinden hiç hazzetmesem de hakettiler neticede. Ancak dün gece çok daha önemli iki gelişme vardı.

1) Del Bosque hareket edebiliyormuş, hatta gülümseyebiliyormuş. Ben bu amcayı ööyle put gibi algılamışım sanırım, bir an hareketli halini görünce çok şaşırdım. Maç sonunda futbolcular kendisini havaya fırlattığında ise, ortaya çıkacak görüntü, yavrumda travmaya sebep olmasın diye gözümü kapattım.

2) Bundan sonra hiç kimse Ömer Üründül'e laf edemez ! Futboldan zerre anlamıyor olabilir, yorumları "çoğğğk kritik, çoğğğk entarasan" dan öteye gitmiyor da olabilir. Ama kendisi dün gece öyle bir fonksiyonunu ortaya koydu ki, saygıyla önünde eğiliyorum. Uzatmanın 2. yarısında, Torres koşarken birden duraklayınca, "Lifi attı" diye yorum yaptı. O an anladım ki, kendisinin uzaktan MR çekebilme kabiliyeti var. Bundan sonra adı eMaR Üründül'dür. Başımızın tacıdır, bloklar arası bağlantılardan, alan daraltmadan bahsetse de, sırf bu fonksiyonu nedeniyle artık o çok özeldir.

Yazıma son verirken, Ahtapot Paul'ü tebrik eder, 12 Eylül'de yapılacak garabet referandumun sonucunu da bilmesini temenni ederim. Çoğğğk entarasan çoğgkkk !

4 yorum:

Anti-Kahraman dedi ki...

$ahsen cok seviyorum omer urundul'u :) gecen avrupa sampiyonasi ya da dunya kupasi olmasi lazim neyse spiker diyorki
~spiker: omer abi mac cok tempolu geciyor ne diyorsun
~Vuzuzela Omer: onu birakta ben en coohk onumuzdeki maci merak ediyourum.cohk merak ediyorum cok ilginc bir mac olacak
~spiker: (icses:allah belani versin)

A Vitamini dedi ki...

Bunun bi de şu versiyonu var :

Spiker: Maç biraz temposuz geçiyor Ömer Abi, ne diyorsun?

Emar: (derin bir sessizlik)

Spiker: Ömer abi?

Emar: Evet

Asabi dedi ki...

Bi noktada Morgan Freeman'ın ne kadar büyük bi oyuncu olduğundan, Esaretin Bedeli'nin ne kadar süper bi film olduğundan bahsedildi. Lanet ettim

A Vitamini dedi ki...

Esaretin Bedelini, kampta kalan futbolculara bağlamaları da ayrı bir olaydı :)