9 Ekim 2010 Cumartesi

Yaramaz Bir Kelebek

O yaramaz kelebeğin adı Ayşe! Beş ay dört gündür bizimle yaşıyor. Şu anda ben bu satırları yazarken o yaramaz kelebeklik görevine devam ediyor, yani içimde kıpır kıpır hareket ediyor :)

Bu arada selamlar herkese. Bu hafta amniyo sonuçlarımızı aldık, çok şükür herhangi bir problem çıkmadı. Yaramaz kelebeğin genetik olarak da kız olduğunun belli olması babasını acaip mutlu etti :) Ultrasonda yanılma olabiliyormuş diye tasalanmıştı biraz. İkisinin arasındaki aşk şimdiden başladı bile. Sakin sakin dururken, eşim konuşmaya başladığında, Ayşe hanım da tekmelerine başlıyor. Kızım diye demiyorum, çok sıkı tekme atıyor kerata :)

Son bir aydır çok iyi hissediyorum. Öncesinde kendimi hasta gibi hissederken, bu son haftalarda nihayet hamileliğin güzelliğini yaşamaya başladım. Ayşe'nin hareketlerini hissetmeye başlamak sağladı bunu. Yaramaz kelebeğim ben ayakta olduğumda sakin duruyor ama yattığım anda hareketlerine başlıyor. Artık sürekli yatmak zorunda da değilim. Bir aydır yemek yapabiliyorum, ufak tefek işler yapabiliyorum, en güzeli de masada yemek yiyebiliyorum. Sıcak havalarda sürekli yatmamdan dolayı sırtımda çıkan yüzlerce kırmızı nokta da iyileşmeye yüz tuttu. Kısacası artık herşey yolunda diyebilirim.

Ayşe'nin odasını da seçtik internetten. Çilek'in Cici adlı koleksiyonunu beğendik. Hatta bugün vakit olursa gidip yerinde göreceğiz. Geçen hafta LCW'nin kız bebek reyonlarında kendimizi kaybetmemek için zor tuttuk :) O miniş elbiseler, etekler çok tatlıydı çok. Ama 7. aydan önce alışveriş yapılmaz diye bir gelenek varmış, o yüzden almadık birşey.

İşte böyle... Yaramaz kelebeğimiz hayatımızdaki yerini şimdiden aldı bile. Bu, muhteşem bir duyguymuş. Varlığıyla hem bana hem de eşime yepyeni bir heyecan ve yaşama sevinci kattı. İnsanın sanki yaşı sıfırlanıyor, hayata onunla birlikte yeniden başlayacakmış gibi hissediyor. Çocuk konusunda tereddüt duyanlar varsa, diyeceğim o ki, bu yaşadığınız hiçbir duyguya ve mutluluğa benzemeyecek.

Şimdilik bu kadar yazalım. Aslında yazmayı çok özledim ama aklım fikrim hep bebişte olduğu için üşeniyorum :) Görüşmek üzere, pai pai !

11 yorum:

depresan dedi ki...

Bu kelebekler o kadar rengarenk o kadar şahaneler ki gittikleri her yere mutluluk saçıyorlar :)
Her şeyin yolunda olması çok güzel, iyi haberlerinizin devamıyla beraber daha çok yazı bekliyoruz.

yıldız dedi ki...

Merhabalar,

Cici kelebeğinize sağlıkla kavuşmanızı dilerim.

Şimdi hamileliğin güzel aylarındasınız.5.6.7 aylar rahat ve zevkli geçiyor.

Hamileliğimin bitmesine 3 gün kaldı,ben de inşallah minik uğur böceğimi 3 gün sonra kucağıma alacağım.

Sevgiler,
her şey gönlünüzce olsun.

A Vitamini dedi ki...

Depresancım aynen öyle ! Ağlak bir hamile olacağımdan korkuyordum ama sürekli sırıtan bir tipe dönüştüm. İnşallah yazılar konusunda motive olurum tekrardan :)

Yıldız, oğlun sağlıkla dünyaya gelir inşallah. 3 günü beklemek de zor olmalı :)

Sleepandbeer dedi ki...

Analı babalı büyütsün mü denir ne denir tam bilsemde kız çocuk her zaman daha iyidir =)

A Vitamini dedi ki...

Meta, amin amin :)

KEYF-İ MEKAN dedi ki...

Canım, minik kelebeğine biran önce kavuşman dileğiyle...Herşey gönlünüzce olsun, sevgilerimle...(Nazife)

La Loba dedi ki...

Çocuk reyonlarında dolanırken -ki evli bile değilim- almamak için kendimi zor tutuyorum ben de :)
Hayırlısıyla doğsun, maceralarına tanık olalım biz de :D
Özledik.

dereotundannefretederim dedi ki...

sen ne kadar mutlusun :) okurken çok etkilendim bu mutluluğundan, hevesinden.. hep böyle kalın, ayşe'yle. sağlıklı, mutlu

A Vitamini dedi ki...

Nazife, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Bu arada yoğurda mayonez tadı verme tüyon çok işime yaradı. Mayonez yemek istemediğim için yapamadığım salataları yapabiliyorum artık. Teşekkürler canım.

La Lobacım, o minik çamaşırları evdeki kirli sepetinde bizimkilerin yanında düşününce bile mutlu oluyorum. :)

Okan çok mutluyum. Adana'da barajlara karşı bici bici yiyemesem de mutluyum :)

casminella dedi ki...

Vitaminsiz kaldık Arzu, iki satır yaz şu bloga. Merakta bırakma bizi, sevgiler...

sevdakuşu dedi ki...

Bende bebişin doğmasını bekliyorum kendimi Ts clup'a atmak için. Çılgın ve fanatik teyzesi ona neler alacak neler :))