2 Kasım 2010 Salı

Vay beee !


Geçen sene bugündü, genç kadın sıkıntılı bir projeyi henüz bitirmişti. Hava çok yağmurluydu, dışarıya çıkılacak gibi değildi. Uzun süredir içini kemiren yazma isteğini daha fazla engelleyemeyeceğinin farkındaydı. Ne yapmak istediğine karar verememişti, kahverengi gözlerinde o tereddütü görmek mümkündü. Yemeklerden mi yazmalıydı, yoksa içindeki deliyi açıkça ortaya dökecek birşey mi yapmalıydı? Yaşatmayı başarabildiği tek bitki olan kaktüsüne bakıp derin derin içini çekti genç kadın. Dur hele dedi, bir başlayalım. Malum Türküz, bizde kervan yolda düzülür diye düşündü. Kıvırcık uzun saçları alnına dökülmüştü. Saçlarını toplayıp hadi bismillah diyip işe koyuldu.
Öfff daha fazla uzatmayayım, bloga başlayalı tam 1 yıl olmuş. Kutlama babında yani :) Genç kadın da ben oluyorum, kuyruklu yalan !
İyi ki başlamışım yazmaya... Okuyan, yorum yapan, yapmayan, vay beee diyen, hadi lennn diyen herkese teşekkürler. Pai pai

8 yorum:

Anti-Kahraman dedi ki...

böle bi blog olduğunu unutmuştum

A Vitamini dedi ki...

Unutma ki unutulanlar unutanları asla unutmazlar :P

dereotundannefretederim dedi ki...

vaay beee!

iyi ki yazmışsın, iyi ki tanıştık bu sebeple. ha diyceksin ki tanışmasak haberin bile olmazdı, aa öyle deme 1 iyi insan sadece 1 iyi insan değildir (büyük laf etme çabası:)

darısı ufaklığın 1.yılı kutlamalarına

dereotundannefretederim dedi ki...

bu da yorum kutucuğu için onun da birinci yılı kutlu olsun :)

A-H dedi ki...

hosgelmissin A Vitamini ;)
nice mutlu yillar bu arada :)

altın olan her şey parlamaz dedi ki...

nice yıllara, genç ve güzel anne :)

A Vitamini dedi ki...

Okan, Cemal Süreya'ya saygılar :)

A-H, teşekkür ederim, hep beraber inşallah.

Altıncım, bir ima seziyorum sanki :)

sevdakuşun :) dedi ki...

1. yılın kutlu olsun aplam :)iyiki başlamışsın yazmaya. senin yazılarını okumaktan büyük bi zevk alıyorum. Ve okurken içimde hep sevgi pıtırcıkları oluşuyo. Şimdi burda olsan sana sımsıkı sarılsam :)bak oluştu bile sevgi pıtırcığı :)