11 Aralık 2010 Cumartesi

Bak Schuster !


Kariyerli hocasın dedik, iyisin dedik ses etmedik. Ama devirdiğin çamlar Amazon Ormanlarını doldurdu be hacı. Şimdi geçmişi bi hatırlayalım:

  • Trabzonspor'a 1-0 yenildiğiniz maçtan sonra, "takımda rotasyonu nasıl sağlıyorsunuz" sorusuna, "siz Trabzonlular bizi anlamazsınız, Avrupa'da yoksunuz" diye cevap verdin. Beşiktaş'a bir hezimet duası yapacağım ama senin yüzünden yazık olmasın diye yapmıyorum. Yoksa nefesim çok pis kuvvetlidir.
  • Antremanda seni çeken basın mensuplarına yukarıdaki pozu verip, yardımcılarınla pis pis sırıttın. Sana küçük bir temennide bulunayım: "Tuttuğun altın olsun dayı" !
  • Fatih Tekke'nin rakip takım oyuncularıyla konuşmasına tepki verip, koca adama küfür ettin. Şimdi kenarda paslanmasını bekliyorsun. Seni gidi çakma İspanyol seni !
  • Trabzonspor'u korkak futbol oynamakla suçladın. Ya hiç izlemedin ya da bir tarafından uyduruyorsun. Ya da feci şekilde hasetsin. Hadeee hadeeee
  • 2-2 berabere kaldığın Konyaspor için "1960 model futbol oynuyorlar" dedin. Dün Eskişehir'de uğradığın hezimet (skor olmasa da futbol açısından) sonrasında şimdi sana soruyorum: "Bu ne bu"
  • Trafikte alkollü yakalanan Guti'yi savunacağım derken hepimizi aşağıladın.

Git hacı git, kendine çok küfür ettirmeden git !

6 yorum:

hasan dedi ki...

Schuster real madrid'de teknik direktörlük yapmış abla
senin gibi maçları TRT1 den erdogan arıkan'la beraber seyretmiyor :))

Adsız dedi ki...

pislik herif yaaa :@ sinir oluorm bu schuster e. terbiyesiz adam...

A Vitamini dedi ki...

Hasancım, adam olsun önce :)

Yeşil, aynen dediğin gibi !

Adsız dedi ki...

Frank Rijkaard'da Barcelona'ya teknik direktörlük yaptı 5 yıl fln; ama Galatasaray biraz sonra bank asya birinci lig birinci lig bank asya...
olabilir :)

altın olan her şey parlamaz dedi ki...

tuttuğun altın olsun nedir ya? tutacak başka şey mi kalmadı kardeşim. cık cık cık.

A Vitamini dedi ki...

Bu çok eski bir bedduadır :)