18 Aralık 2010 Cumartesi

İrdele Aykut, İrdele Beybi

Seni hep ayrı bir yerde tutmuştuk sayın Kocaman. Fener'den zerre kadar hazzetmesem de seni severdim, efendiliğin bir başkaydı. 96'daki maçtan sonra söylediklerinle kalbimize taht kurmuştun ama dün indin maalesef. Trabzonspor'un size attığı 9 puanlık farkı, son maçlarda kazandığı penaltılara yorup resmen herkes gibi olmuşsun. Bebeğim sen tüm maçlarını adam gibi kazandın da Trabzon'a verilen penaltılara mı kaldı işin? Gazetelerdeki yorumlara bakıyorum, ortalık ezikten geçilmiyor. Oynuyor bu takım kardeşim oynuyor ! Yener, yenilir, fark atar, fark yer ama oynar ! Bak devre arası geldi, azıcık amuda kalkın da beyninize kan gitsin olur mu annem ?

Takımım şampiyon olur ya da olamaz ama oynadığı futbolu izlemek, takımın takım gibi hareket edişini görmek çok güzel. Bir de kazandığımız haftada, tüm rakiplerin puan kaybedişini izlemek paha biçilemez :)

Şimdi bundan sebep Aykutcum, kendine gel canım. Bak efendiliğimi koruyorum hala, sen değil başkası olsaydı, fena halde kalaylardım. Pai pai

5 yorum:

dereotundannefretederim dedi ki...

tabi ya trabzon şu an herkesten daha iyi diye olmayan penaltılar verilebilir bence de.. anadolu takımı çünkü ooo istanbul'un saltanatını bitireceeekk. kimse burdaki yanlışları konuşmasın. top oyanamayan takımlar hele trabzona verilen haksız penaltıları hiç konuşmasın hakları yok.

A Vitamini dedi ki...

Penaltılara herkes penaltı dedi, bir de verilmeyenler var tabi. Onlara hiç yorum yok bakıyorum. İstanbul'un saltanatı bu ülke futboluna verilmiş en büyük zarar. Ne o, birileri sizin onda bir bütçenize size 9 puan fark atıyor diye mi zorunuza gidiyor ?

dereotundannefretederim dedi ki...

Bir kere penaltilara herkes penalti demedi, aykut bunu soyleyen ilk kisi degil. Bence de pozitif bir ayrimcilik yapiliyor.

Daha pahali bir kulubun taraftariyim diye kimseye haketmedigi degerlerin verilmesine karsiyim. Aman trabzon iyi oynuyor, aman senol hoca cok naif diye diye boyle ailenin sevilen ogluna iltimas gecilmesine karsiyim.

Ben Kendim bizzat ve şahsen dedi ki...

Kendimi tutuyorum bu sefer zor olacak :))

A Vitamini dedi ki...

Kimsenin iltimas geçtiği yok, sadece buna inanmak birilerinin işine geliyor. Konuyu daha fazla uzatmayacağım, çünkü kesinlikle görüşümde sabitim.