9 Mayıs 2010 Pazar

Dünya Tost Makinası Günü

Tüm annelerin, Dünya Tost Makinası Günü kutlu olsun. Şişşşttt size diyorum heyyyyy, teyzeyi küçük ev aletlerine boğmayın, altı taksitle alınan tost makinası ile kandırmayın kadınceğizi. Gezdirin tozdurun, saate bakmadan, tüm günü ona ayırın. Evet sizi dünyaya getirmek gibi bir hata yapmış olabilir, ailenizin şişmanlık, tipsizlik, karaktersizlik bilumum kötü genlerini size miras bırakmış olabilir, hatta güdümlü terliğiyle muhtelif defalar kıçınızda, kafanızda hatırı sayılır izler bırakmış olabilir, hatta yeni temizlediği yerlere basmadan geçmeniz için uçmanızı istemiş, "basmadan yürüsene eşşoğlusu" da demiş olabilir. Ama annedir, candır, baştacıdır.

Bir gün anne olursam, gerçi hiç de kendimi düşünemiyorum anne olarak ya neyse, çocuğumun ayarlarını bozmadan büyütebilirim inşallah.

Bu duygusal yazımı okuduktan sonra gözyaşlarına boğuldunuzsa eğer, vakit geçirmeden doktora gidin anacım ya da bir tost yiyin ne bileyim, ne düşüneyim sizi be, anneniz miyim ben :) Hadeee hadeee !

4 yorum:

Babel Fish dedi ki...

ahahah... evet genellikle tost makinası ama bana diş fırçası günü bundan kelli :)
o "basmadan yürüsene eşşolusu" ekolünün bir de çamaşır ve bulaşık temizliğinden sonra "bardak çıkarmasana.. giymesene" annebilim dalları vardı ki, evcek "ya ne olacağıdı?" dimekten alamazdık kendimizi. garibim hep blöf yapardı, "yapmıycam temizlik, bok götürsün hepinizi"
lakin hiç inandırıcı değildi :))

A Vitamini dedi ki...

Üniversitedeyken ben, oturduğumuz ev 5. kattaydı ve ben daha caddede iken evden gelen çamaşır suyu kokusunu alırdım. 3 kulfu 1 elham okuyup öyle çıkardım eve.

La Loba dedi ki...

Annemle dün yedik, içtik, eğlendik, fotoğraflar çektik. Annem benden daha iyi bir fotoğrafçı kesinlikle. İyi ki beni doğurmuş vallahi. Ara sıra ayarımız kaçıyor ama olsun iyi ki var.

Anneler gününüz kutlu olsun efendim.

A Vitamini dedi ki...

Ne iyi etmişsiniz La Loba, biz ayrı geçirdik maalesef. Ama salı günü gideceğim annemin yanına, tost makinamla beraber :)