28 Mayıs 2010 Cuma

Eurokontör

Eurovision haftası başladı nihayet. Her sene bi daha izlemeyeceğim diyorum ama milliyetçi duygularım kabar kabar olunca, geçiyorum başına. Manga'yı çok severim ezelden beri zaten. Şarkıları vasat gibiydi ama az önce izlediğim 2. yarı finalden sonra, kendilerinden özür dilemeyi bir borç biliyorum.

Buradan bazı ülkelere ve yetkililere seslenmek istiyorum. Lütfen lütfen bazı ülkelerin müzik yapmalarına izin vermeyin. Litvanya, Slovenya, İsviçre mesela, müzik yapmasın bunlar. Abicim gidin basketbol oynayın, manken olun, çikolata imal edin ama müzik yapmayın, lütfen yaaa. İnsanlık zaten binbir dertle uğraşıyorken, bi de siz fazla geliyorsunuz. Özellikle Litlerden rica ediyorum, iki gözüm, gidin tedavi olun, sonra o bacaklara epilasyon olayına girin. Şort giymekte ısrarlıysanız lütfen çiçekli böcekli bildiğimiz şortlardan giyin, o neydi anam babam, yok yok kaldıramayacağım ben bunu. Kaçırıp da izleyemeyen talihliler için Litlerden geliyor:

Parçala Behçet

Pai pai bile diyemiyorum, o kadar yani...

9 yorum:

Leah dedi ki...

İçler acısı yahu bazı ülkelerin durumu. :/

A Vitamini dedi ki...

Hiç mi dur diyen olmadı bunlara :)

dereotundannefretederim dedi ki...

Oncelikle biraz fazla abartiyoruz su eurovision isini. Bu kadar sacma aday ulkenin yaninda kim ciksa ilk 4'e girer muzikalite acisindan.

Neyse iki cift lafim da sizlere var sayin arzu: sarki ciktigi gun demistim ben iyi bu cocuklar, ama o zaman destek vermediniz.alindim gucendim dogrusu.

Bir de insallah manga, livanyali hiyarlara "we could be the same" dememistir.

Ayrica ermeni abla hakkinda fikirlerini almak isterim. Ben begendim. Anneme gosterdim o da begendi :))

A Vitamini dedi ki...

Valla şarkı konusunda fikrim halen aynı Okan bey, ama diğer zırvaları görünce, bizim şarkı baya bildiğin şarkı gibi geldi. Bak sen diyince şimdi uzun uzun 5 sn düşündüm, litlere we could be the same dese bile, o bence tek gecelik bir same olma durumudur. Zaten just one night diyolar.

Ermeni ablayı sevmedim, şarkısında anavatanına özlemini anlatıyormuş. Saçı çok uzun, akıl da sıfır. Annene başka kız göster, Gürcü kız da fena değildi. O yörenin hepsi aynı tarz yapmış yalnız, genç güzelcene bir kız, upuzun saçlar, bağıra çağıra söylenen bir şarkı. Araya karbon kağıdı koymuşlar sanki.

Bir de finalistler açıklanıyor, bi baktım kimse avrupalı felan değil, gürcistan , ermenistan, türkiye, israil. Hele o israil, ben bile daha fazla detone olamazdım.

Özet: Sen o hayatını değiştiren kadına dön :)

dereotundannefretederim dedi ki...

beni o kadına döndüremezsiniz. bunu istemeyin benden.

gürcistan da iyiydi evet.

ben finalistlerden fransa'nın şovunu merak ediyorum bakalım.

A Vitamini dedi ki...

fazlasıyla baldır bacak olacak sanırım :)) Almanyanın şarkısı iyi ama bu sene.

dereotundannefretederim dedi ki...

ahahahahha nerden çıkardın baldır bacağı :P

almanyalı adaylar bluejean dergisinden çıkmış emo liseliler gibi geldi bana. anadolu tiky'sine benzettim kısa görüntülerde bakalım.

A Vitamini dedi ki...

Plajda baldır bacaklı klipleri yok muydu fransızların yahu :)

dereotundannefretederim dedi ki...

hem de nasıl :)))