30 Mayıs 2010 Pazar

Here are the results of Turkey !

Eurovision devam ediyor, Allahım öleceğim gülmekten. İspanya bi daha sahneye çıkacakmış, kabus gibi yaaa. Saha kapatma cezası olmalıydı bence. Bu akşam ne tuhaf bir akşam. Bak yarışma bitmeden risk alıp yazı yazıyorum, malum bizimki taşra baskısı.

An itibariyle Danimarka yarışıyor, bi tane adam gibi şarkı yok daha. Yunanistan resmen İsmailos YKOS ile katılmış yarışmaya, o ne öyle anam babam, türkü desen türkü değil, pop desen pop değil. Ermeni abla da sırf meme yapmış, valla bunların hırsını görünce buraları ülkü ocağına çeviresim geliyor. Al sana kayısı çekirdeği, git nereye dikersen dik. Fransa iddialı gibiydi ama ortada plaj olmayınca, baldır bacak yapamayınca gayet sıradan (valla tam burada kullanılacak bir söz var ama terbiyem şaapmadı, hani .. sonik ile biten, bildin mi :) ) oldu. Almanya’nın şarkı sevimli gibiydi ama ne bileyim kıza ısınamadım. Portekiz, İzlanda, Yunanistan’ın yavrusu filan da facia gibiydi. Bi de beğenip bize puan vermezler.

Bu Kafkas bölgesi incelenmeli bence, ne yediriyorlar bu kızlara yahu, hepsi sera malı gibi, tek tip ! Hepsi de barım barım bağırıyor, sevemedim şarkılarını. Bağırmadan da söyleyebilirsiniz kızlar.

Ohhh yarışma bitti. Valla bi adam gibi bizim şarkı var, hakkımızı yeme Avrupa, çok fena ilenirim bak. Ters köşe etmeyin beni haaa !

Andddd here is the result of me: 1 kg kayısı goesssss to armania !

EDİT EDİT SON DAKİKA: Bravo Manga bravo ! Ülkelerin en az üçte biri hiç puan vermediği halde, gurbetçilerin blok oy verdiği İsviçre, Belçika vb den az puan aldığı halde 2. oldu. Gerisi hikayedir. Şu puan vermeyen ülkelere de tek sözüm var, asfasfagahsbssb!!!!

EDİT EDİT SON DAKİKA 2: Feyste avrupalı arkadaşlarla ve onların arkadaşlarıyla kapışıyoruz şu anda. Gazamız mübarek olsun, çok feci motiveyim, 3-5 güne gelmezsem gelip beni kurtarın arkadaşlar.

6 yorum:

Sleepandbeer dedi ki...

tanın şarkıcısına bulduğun sıfata katılmamak elde değil biraz metal parçalar eklesen bileklere tamamdır

Unknown dedi ki...

Almanya birinci olmamalıydı bence.
Kızı da beğenmedim zaten :)

sevda dedi ki...

Yarışmayı tamamen seyredemedim ama dinlediğim şarkılar çok kötüydü. Zaten gereken yorumu Arzucum fazlasıyla yazmış :))
Almanyanın şarkısının melodisi çok bildik tanıdık bişey gibi geldi bana.

NzN dedi ki...

İspanya sahnedeyken ortaya atlayan bir abi vardı ya...
İşte ben O'nun hastasıyım...
İdol seçtim kendime...

A Vitamini dedi ki...

O zaten bu konuda meşhur biriymiş, sık sık yaparmış. Yalnız işin ilginci, sahnedeki şov öyle abuktu ki, hiç de tuhaf kaçmadı kendisi :)

NzN dedi ki...

Evet evet..
ben de haberlerde izledim o tipi...
bi dönem ispanya da yaşamışlığım var, direkt oradaki tayfaya sordum da oraya buraya atlar zaten o dediler:))

ben de yapcam aynısını!!!