25 Mayıs 2010 Salı

Ödül mü Yazı mı, Adını Sen Koy :)

Blog bültenimize bir son dakika gelişmesiyle başlıyoruz. Becerikli arkadaşım Casminella, "Tatlı Blog" ödülünü benimle paylaşmış. Gel dedi, al dedi, ödülünü dedi, al dedi, bloguna dedi, koy dedi :) Şimdi özetler, pardon kurallar:

  • Bu ödülü 10 tatlı blogger arkadaşa gönderilecek, göndermeyene, bundan gayri "bey" diye hitap edilecek.
  • Bu ödülle ilgili post yazıp, gönderenin linki belirtilecek, yolda görülen ilk 10 kişiye de posta konulacak. (Tedavi masraflarınız blogumuzca karşılanır, ama sırıtarak tabi ki)
  • Ödül blogumuzda yayınlanacak, ama altına da tekzip yazılacak. Tatlı değilim aslında ama olmuş bir hata filan denilecek.
  • Ödüllendirdiğiniz 10 kişi burada belirtilip ayrıca kendilerine duyurulacak. Kendileriyle ilgili en az 10 parçalı montaj kaset yapılıp blog yazarlığından istifaya zorlanacak.

Bu vesileyle sevgili Casminella'ya teşekkür ederiz. Tatlı sıfatına layık olmak için bundan sonra yaptığım tüm keklerdeki şeker ölçüsünü % 61 artıracağım.

Ben de eğer kabul buyururlarsa:

Antikahraman

Şöhret olmasına rağmen değişmeyen güzide insan Okan

İpekim

Peren

Depresan

Altın

Sevgili Dünlük

İzzet

Blog dünyasının Guizası Hasan

Burcu ile ödülü paylaşmak istiyorum.


Aslında bugün niyetim kadın- erkek ilişkileriyle ilgili yazmaktı. O niyetle de başladım ama olayı öyle bir geriden almışım ki, toz gaz bulutundan başlayınca, sadede gelemedim. Esas yazmak istediğimi sonraya bırakıp, ortaya çıkan güdük yazımsı şeyi buraya ekleyeyim dedim. Ekleyeyim de, "bir halt yazdığını sanıp, sağa sola bi de gülücük koyan saçma blog" ödülüne rakipsiz aday olayım :) Aha gene koydum, ben bu kadar sırıtık bir tip de değilim üstelik. Bildiğin buz gibi insanım, yolda görsen kış geri geldi sanırsın. Kes kes, ekle de git hadi !


"İlkokul 2 veya 3’e gidiyordum sanırım, o zamanlar memleketteyiz henüz. Okulumuz deniz manzaralı, bir eski ve bir yeni binadan oluşan güzel bir okul. Deliler gibi koşup, dilimiz bir karış sarkana kadar tepiştiğimiz kocaman bir bahçesi vardı. Bir gün bahçede yine böğüre böğüre oynarken, yan sınıftaki oğlanlardan biri çotank diye bana bir tokat atmıştı. Neye uğradığıma şaşırmıştım ama sınıftaki bilmiş kızlardan biri bana, “oğlan seni seviyormuş” dediğindeki kadar değil. O gün, bu yaş dönemindeki oğlanların, sevgilerini kızlara şiddet uygulayarak gösterdiklerini öğrenmiştim. Oysa ben o günlerde, Uzay Yolu 1999 adlı dizideki heriflerden birine , hatta ikisine aynı anda aşıktım. Büyüyüp evlenecektim ben ikisinden birisiyle. Bu sümüklü oğlan da neyin nesiydi, üstelik şapşal bana tokat atmıştı. Sonraki günlerde yaptığımız futbol maçında, bacağına yediği sağlam tekmeyi, “ o da beni seviyor” gibi algılasa da , bir süre sonra benden ona yar olmayacağını anlayıp, sıra arkadaşımın saçını yolarak aşkını ilan etmişti.

Ortaokul çağına geldiğimde ise hormonların etkisiyle garip bir yaratığa dönüşmüştüm. Tam bir oğlan çocuğu gibiydim. Evin önündeki meydanda, oğlanlarla çift kale maç eden, bisikletle akrobasi yapan berbat bişey olmuştum. Kızların hepsi sevgili peşinde koşarken, ben top peşinde koşmaktaydım. Aşık olan kızlarla dalga geçip, sokakta top oynayan ama eve gelince bebekleriyle oynayan bir tipleme. Ulan hormonlar, amma maymun etmişsiniz beni."

Hayatımı yazsam roman olur fikrinin nasıl tıkandığının resmidir bu yazı. İki paragraftan fazla etmedik yahu. Neyse bebeğim, karışık kafayla ancak bu kadar olur. Ödülün geri alınmadan bas git, huzur ver millete. Pai pai...

19 yorum:

Anti-Kahraman dedi ki...

uff odul odul odul yeter yaaa :)) (triplere bak).merci bu arada yazin olmamis, ne be bu dedirtti.komik bir hikayeyi bok etmissin bole anlatarak..saygilar.
ayrica bknz> odul vereni elestirmek

Adsız dedi ki...

tek hormon maduru sen değilsin ablam :)))
top faslından bende geçtim...birde çamur savaşlarımız vardı bizim...hatırlattığın ve gülümsettiğin için çok tşk ederim ablam :)

A Vitamini dedi ki...

Edit yaparız be anti bey :)

Adsız, tanıdık geliyorsun ama isim ver bebeğim, böyle adsız filan, korkarım ben :)

Egeden Tarifler dedi ki...

Ödülün hayırlı olsun :)

dereotundannefretederim dedi ki...

puahahhaha benim ismim uzadıkça uzuyor efenim durduramıyoruz :)

valla biz ailecek bu blogu yakından takip ediyoruz. en çok güldüğümüz blogların en başlarında bi yerde yani :)

A Vitamini dedi ki...

Okan bey, sizi tanımlayacak sıfatı kimler yazsın, gel adını şuraya bir yere yazayım desem sığmazsın :)

Ege teşekkür ederim :)

depresan dedi ki...

biliyordum biliyordum bir gün ne kadar şükela, ne kadar tatlı bir insan oldugumu farkedeceklerdi, o gün bugün işte:p

şaka bir yana teşekkür ederim, o sizin şahaneliginiz güzelliginiz efendim :)

A Vitamini dedi ki...

Öylesin tabiii :) Hele de bloguna bahar geldi geleli, misler gibisin

dereotundannefretederim dedi ki...

Hahaha okan bey mim'lemeyince. O degil de en cok sen simartiyosun beni,gaste dergi degil, yapma bunu bak :) (yap yap)

A Vitamini dedi ki...

O dergiler gelip seni nasıl buluyor sanıyorsun ya da Cem Mumcu senden nasıl haberdar oldu dersin? :) Ne dersinnnn, bunu da tabi affedersin, eder misinnn ooooo :) Yüksek Sadakat miydi bu?

dereotundannefretederim dedi ki...

Derginin direkt benle ilgisi yoktu ama cem mumcu tam olarak benim evet, ama yoksa sen? Yoksa sen miiii :)))))) evet yuksek o, hem de gayet guzel bi yuksek.

A Vitamini dedi ki...

Her daim mutlu ol emi :)

dereotundannefretederim dedi ki...

Benim hakkimda ne dusunuyorsan allah sana 2 katini versin :) en icten dilegimdir bu.

Unknown dedi ki...

az önce bir yorum yazdım ama error veresi geldi
umarım gitmiştir

Unknown dedi ki...

:)) canım benim ödülü aldım, kabul ettim ancak ne yapmam gerektiğini ikinci kere okuduğumda kavrayabileceğimi sanıyorum :)

A Vitamini dedi ki...

Eröre hayır :)

Babel Fish dedi ki...

mim senden ödül senden, sen olmasan napicam arzu ben? :) çooook teşekkür ederim,iş güç yüzünden vakit bulamadım ne var ne yok bakmaya, bişeyler yazıp çıktım, geç farkına varmışım.

fakat şu maddeler halindeki yapılacaklar listesi fena halde gözümü korkuttu yani :)

A Vitamini dedi ki...

Burcu, maddelerden korkma, sırayla yapınca kolay oluyor. Ama istediğin maddeden başlama emi :)

Adsız dedi ki...

o Evet, muhtemelen bu yuzden