28 Haziran 2010 Pazartesi

İtiraf Ediyorum

Son derece duygusal günler geçirmekteyim. Bugün ilk fotosunu çektirdik kuzunun, doktor amcası baktı oralarda napıyor diye. Her şeyle dalga geçmeye ve kıkır kıkır gülmeye alışık olan ben, dolan gözlerime “gözüme toz kaçtı korkarım doktörr bey” diyerek vaziyeti toplamaya çalıştım. Anneme telefonda doktorun söylediklerini anlatırken de böhüüü böhüü ağlamaya başladım. Bu arada harika bir şey, doktor bol bol gofret, kraker ye, karbonhidratlara yumul dedi. Tavsiyeleri içinde en sevdiğim bu oldu, ohhh gelsin hoşbeşler, çilekli milekli.

Kaç günlerdir şehirdışında çalışmaktaydım. Bloga yazacak çok şey birikti doğrusu. Hazır hayatım tamamen değişmek üzereyken, bazı şeyleri itiraf etmek istiyorum. İçimde kalsın istemiyorum, sırlarımla gömülmek istemiyorum. Şöyle ki:

  • Ece Ayhan’ı ben yakın zamana kadar kadın sanıyordum, bildiğin bıyıklı mıyıklı bir adam olduğunu gördüğümde çok şaşırmıştım. İtiraf ediyorum, ben kitap okuyan bir edebiyat cahiliyim.
  • 900 lü hatlar ilk çıktığında ben üniversiteye yeni başlamıştım. Ata Nirun diye bir medyum vardı o zamanlar ve burçları yorumluyordu. Ben de aradım tabi, teknolojiden yararlanmak istiyordum. Neyse, şu burçsanız şu numarayı muhabbeti gelince, kendi burcumun numarasını tuşladım. Karşıdan şöyle bir ses geldi “Bu kaydı dinlediğinize göre İkizler burcu olmalısınız”. Benden nasıl bir ses geldi dersiniz ??? Evet dedim ses kaydına, evet, ikizler burcuyum. O zekayla üniversiteye nasıl girdim halen hayret ediyorum.
  • Aslında kendimde de medyumluk özelliği olduğuna inanıyordum hep. Ama 2 dk sonra kafama gelecek anne terliğini tahmin edemiyordum mesela. Bu da inancımı sıfırladı tabi zaman içinde.
  • Blog dünyasına girdiğimden beri, yorum yazarken, gelen kelime doğrulamalarını en az bir kez bilerek yanlış yazıyorum, bir gün bir yerde bir açık bulacağıma dair inancımı yitirmedim. Bilmiyorum, bir gün yanlış yazmama rağmen yorumu kabul edeceğine, bana da “aferin kız, bak binlerce insan gubidkl kelimesini doğru yazacağız diye uğraşıyor, bi tek sen akıllıymışsın” diye bir mesaj gelecek diye bekliyorum.
  • Uzaylılarla ilgili fantezimi biliyorsunuz şurdan, bundan o kadar emindim ki yıllarca, suratımda bir sivilce çıktığında “ulan acaba buraya çip mi koymuşlar” diye düşünürdüm.
  • Arada bir gizlice Fatih Ürek dinliyorum, hadddiiii haddiii hadddeeeeee !
  • Kabul günlerini sevmiyormuş ve küçük görüyormuş gibi yapsam da, orda dönen muhabbet başka yerde olmuyor valla. Arada annemlere gittiğimde, işten fırsat olursa, istemeye istemeye (!) sırf annemi kırmamak için gidiyorum. Pastalar da cabası üstelik.
  • Aşk-ı Memnu’nun finalinde acaip ağladım, belli olmasın diye çok çaba sarfettim, ama fırıl fırıl öten burnum sayesinde yakayı ele verdim.
  • Arada bir evlendirme programı izliyorum, hatta Müge Anlı bile izliyorum. Seda Sayan da izlerim diye ödüm kopuyor.
  • Reteeeyi ve tayfasını ilk günden itibaren hiç sevmedim, hiç güvenmedim, hiç de yanılmadım.
  • Türk Malı’nı izleyip de Abiye Kuzu taklidi yapanları son derece basit buluyorum.

Eeee yazı bitti, o zaman elalem ne derse desin hadeeee hadeee hadeeeee :)

7 yorum:

sevdakuşu dedi ki...

Bende itiraf etmek istiyorum :)sen edersinde ben etmezmiyim :D
Sitede yöneticiyken senden biraz tırsmıştım takiiii senle konuşmaya başlayana kadar. İçimde kalmıştı bunu sana hiç söylememiştim demi:)

A Vitamini dedi ki...

Biliyorum biliyorum :) Site jandarması :P

Babel Fish dedi ki...

al benden de bi itiraf, "tv'de gülben ergen görme"si yaşadığımda o lafını bitirene kadar hipnoza giriyorum, lafı bitene kadar uslu uslu dinliyorum, lafı bitince nerde kaldıysam ordan devam ediyorum, neden böyle oluyorum bilmiyorum, galiba korkuyorum :)

A-H dedi ki...

A vitamini cip seklindeki sivilce fikrine bayildim :) zannedersem inanilmaz bir hayal gucun oldugunu onceden birileri soylemistir ;)

dipnot:fatih urek resmi korkunc duruyor korkuncccc sabah sabah goruverince kendime gelemedim yahu :)

A Vitamini dedi ki...

Burcu, "hayret" duygusundandır o hipnoz. Hiçbir şey olmadığı halde nasıl bu duruma geldiğine hayret ederken kalakalıyorsundur.

A-H,kafam gereksiz şeylere çok çalıştığı için hayal gücü bende ütopya gücü şeklinde tezahür ediyor. Fatoşuma da laf ettirmem, ne demek korkunççç ne demek :)

casminella dedi ki...

Niye öyle söylüyorsun sevaaaaalll..

Ne kadannn mikemmeliz oysam....


Tamam ya, şaka yaptım. Abiye kuzuya gıcık oluyorum (Binnur Kaya'nın tip yaratma konusundaki yeteneğini yürekten alkışlıyorum), ama izlemeden de duramıyorum, alışkanlık yaptı işte. Hani nasıl Gülben'i Seda'yı, Demet Akalın'ı görmekten öööö gelir, ama tv de görünce dur bakalım ne yapıyormuş dersin bir takılırsın ya öyle işte...

Bebişe ve annesine sağlık diliyorum...

Bülent dedi ki...

Arzu abla bende pembesi gitti tozu kaldı ya bayılıyorum kendime bile inanamıyorum