3 Haziran 2010 Perşembe

Puro Alır mıydınız?

Bugün evde çalışıyorum. Evde çalışmak gibisi yok, işini ayarlarsan arada TV izleyebilirsin, yemeğini yapabilirsin. Çamaşır makinası sıkmaya geçtiği sırada, sen telefonda müşteriye hazırlaması gereken bir çalışmayı anlatıyor olabilirsin :)

Velhasıl kelam, bugün evdeyim. Öğlene doğru voleybol maçı vardı, bayan milliler Küba ile oynuyordu. Bayan voleybolunu çok severim, eskiden 6 sene oynamışlığım da vardır. İşe ara verip izledim. Küba takımı eskiden çok güçlüydü, çok cins elemanları vardı. Kızlar çok güzel olmasalar da taş gibi olurlardı, makyajdır, saçlardır vs vs. Bugün gördüğüm bir oyuncu beni şok etti. Bu ablanın resmen bıyığı vardı, öyle böyle değil. Acaba dedim, karma bir maç felan mı, ama yok yani, ablanın kalan kısmı bağyan, bıyık kısmı ise bildiğin hacı.



Bi de abla bıyığının yan tarafına bir piercing taktırarak olaya tüy dikmiş. Hımm tüy dikmek doğru tabir olmadı, zira ortam zaten yeterince tüylüydü. Şu sonuca vardım, bu hanım kızımızın tüylerle arası iyi, istemediği bir tüyü yok.

Şimdi gelelim meseleye, olabilir, bakım zamanı kaçmış olabilir ama bi de şu açıdan düşünmenizi isterim. Hani erkeklerin hayal dünyasında, baldırında puro saran, afet bir Kübalı vardır, hani diyorum, bu afet sahiden de hayalden ibaretse, o afet bildiğiniz felaketler aslında veleybolcu abla gibi bıyıklı mıyıklı ablalar ise ? Ne dersiniz, hala bir puro almak ister miydiniz?
Bu arada bir duyuru yapmak istiyorum. Aranızda, pişmeyen taze fasulye türleri konusunda araştırma yapan veya Behlül gibi 2-3 yıl doktora yapan varsa, ben size yardımcı olabilirim. Kocaman pazarın pişmeyen tek fasulyesini her hafta seçmeyi başaran biri olarak, pozitif bilime katkı koymak isterim. 3 saat oldu yahu, hala kıtır kıtır.
Ben gidip bir puro içip geleyim. Görüşmek üzere, pai pai ...

5 yorum:

NzN dedi ki...

ahahaha hem bıyıklı, hem taytlı...

anlamadıgım kamera bu ablanın bıyılara mı zumladı?? yoksa abla öyle bir salmış ki çayıra nerelerden baksan görünür halde miydi??

Leah dedi ki...

Ben de sabahleyin izledim maçı. Tarih sınavına çalışmak yerine voleybol maçı izleyip bizim kızların fiziklerine hayran hayran bakarken "Bunların hepsi ay kuyruğu yapmış ama vay anasını hiçbirinin saçının tepeleri de elenktrinklenmemiş" deyip çatır çutur çatladım. :D

Benim fasulyelerim 1 saat içinde piştiğinden bi şey diyemiyciim valla. :/

Leah dedi ki...

Ay kuyruğu ne ya at at! :D

A Vitamini dedi ki...

Nzn, Allahtan kamera 1 metreden fazla yaklaşmadı, yakından daha feci bir manzara olabilirdi. Uzaktan bile ışıldıyordu ablamız, kara yağız bir delikanlı gibiydi :)

Leah, bizim kızların isimleri dikkatini çekti mi? Eda, Naz, Elif vs . Veleybolcu olmak için böyle çıtırsu bir isim gerekiyor sanırım. (Tezimi hemen göçertiyorum, Neriman var yaaa :P )

Fasulyelerle mücadelem sürüyor, 6. saate girmiş durumdayız. Bakalım kim pes edecek ?

A Vitamini dedi ki...

Leah, anladıydık biz onu :) Ay da olur ama, böyle büyük büyük top top kuyruklara ay kuyruğu diyebiliriz