7 Ocak 2011 Cuma

Son Durum

Dün kontrolümüz vardı. Herşey gayet iyi çıktı. Ayşem 2050 gr olmuş, annesi yani ben de sadece 200 gr almışım. NST'si de iyiydi. Bekleme salonunda karnımı şekilden şekile sokan kızım, doktor amcası muayeneye başlayınca uslu kız numarası yapmaya başladı. Doğum muhtemelen sezaryenle 8-10 Şubat civarı olacakmış. Böyle tarih netleşir gibi olunca heyecan çok arttı tabi. Bir süredir sadece doğumu ve Ayşe'yle ilk temasımızı düşünür oldum, hadi itiraf ediyorum, düşünüp düşünüp ağlar oldum. Ulan en sonunda hamile duygusallığına geçtim beaa...

Kızımın bedenimde yarattığı değişiklikleri izlemek hoşuma gidiyor. Karnım büyüdü iyice ve kızım en sevdiği gerinme hareketini yapınca, karnım İran'ın Şahap füzeleri gibi bir acaip oluyor. Onunla iletişim kurmama engel oluyor gibi hissettiğimden, karnımı açıp Pala Remzi gibi oturuyorum. Bebeğin ağırlığını taşımak için bel çukurunun bile şekli değişiyor, inanılmaz bir süreç. Ve çatlaklar, kızımın bana bıraktığı o güzel izler... Onları bile seviyorum tek tek, hepsi Ayşemin varlığı sayesinde varlar, öyleyse çok güzel bişey onlar.

Burnum büyüme konusunda karnımla yarışıyor adeta ve uykular bastırmaya başlıyor yavaş yavaş. Gündüz uykuları çok tatlı geliyor, geceler ise zor geçiyor. Karanlıkta uyumak, hele de yorgan örtmek çok zor, hala pike ile uyuyorum. Ama olsun, her gecenin sonundaki sabah, Ayşemin gelişine biraz daha yakınlaşmış oluyoruz.

Sanırım yakınlarda blogla bir süreliğine vedalaşacağız artık. Ama iyiyiz, mutluyuz, heyecanlıyız.

4 yorum:

altın olan her şey parlamaz dedi ki...

yerim ben o 2050 gr olmuş ayşeciği. güzel haberleri bekliyorum.
sevgiler

Ben Kendim bizzat ve şahsen dedi ki...

İlk yorumu ben yapıyor oluyorum aslında yapmayaçaktım abla baktım ki kimse yapmamış dur ben yazayım bir şeylerde okunmadı denilmesin
zaten okusakta ne oluyorki yazıyoruz yorumu ablamızın keyfi çatacakta yorumu yayınlayaçak :))
neyse hakkını yemeyeyim yayınlıyorsun yorumlarımı zaten yayınlaman içinde güzel şeyler yazıyorum kişiligimden ödün veriyorum neyse konu neydi bu arada:))

Teskereye az kalmış abla şimdi senin yazdıklarını okuyorumda bu dogumla ilgili ya bu 5 tane 8 tane doguranlar nasıl doguruyor ..?:))

Bayan olsaydım vala şu yazdıklarını okusaydım ne çoçuk dogurması yahu evlenmezdim valla :))

kendine iyi bak mucks aplaaa:)

La Loba dedi ki...

Ne kadar guzel anlatmissin. Ben bile cok heyecanlandim okurken. Ayse gel artik cok heyecanliyiz biiiiiiiiiiiz :D

A Vitamini dedi ki...

Altın teyzesi, kızımı görmeye gelirsin inşallah :)

Hasan, hamileliğin başında ben de bir tane daha yapmalıyız, ne süpermiş diyordum ama şimdi sor bakalım :)

La Loba teyzesi, biz de biz de :)