27 Şubat 2010 Cumartesi

Ev Kadını Operasyonu :)

Cuma günü gerçekleştirilen Ev Kadını Operasyonu kapsamında; evin oturma odası, yatak odası, kozmik odası (nam-ı diğer karanlık oda), tuvalet ve banyosu kurtarılmıştır. Yapılan çalışmalarda, milyonlarca mikroorganizma ölü ele geçirilmiştir. Banyo bölgesinde gösterdikleri mukavemet, yoğun kıvamlı domestos ile kırılmıştır. Tüm perdeler yıkanmış ve dört plastik sandalyeyi üstüste koymak suretiyle asılmıştır. Asma çalışmaları sırasında, operasyon güçlerinin sağ kollarında ciddi yorgunluk meydana gelmiştir. Mutfaktaki kazı ve temizlik çalışmaları ise geniş çaplı şekilde sürmektedir.

Bu sebeple, blog yazarı kendisini toplayana, bir daha ev bu kadar dağılmadan temizlik yapması fikri, odundan hallice kafasına girene kadar , blog yazarının 50 farmville ıvır zıvır daveti ile cezalandırılmasına ve blog yayınının necefli maşrapa ile devam etmesine karar verilmiştir. Ancak süregelen operasyonun mana ve ehemmiyetine binaen, sarı renkli plastik kova daha münasip görülmüştür.

Cümleten iyi tatiller gençler :) Tüm balerina ciflere selam olsun. Pai pai :P

5 yorum:

Peren dedi ki...

Çok güldüm yine, çok tatlısın:) Ellerine sağlık Arzu'cum, evin pırıl pırıl olmuştur, insan fena yoruluyor ama bitince hayata yeniden başlamış gibi oluyorsun, en sevdiğim şey temiz evde keyfetmek..e pek sık olmuyor haliyle(!)
Keyifli hafta sonları, pai pai....

A Vitamini dedi ki...

Evi kurtardım diyebilirim Peren :) Pazar sabahı, temiz bir eve uyanmak çok güzel olacak. Sana da güzel bir haftasonu dilerim, pai pai :)

casminella dedi ki...

Ay sen çok alemsin. Çevrendekileri eminim çok güldürüyorsundur. Ben senin yazılarını okurken çok gülüyorum inan. Bu güzel yazılara bu kadar az yorum gelmesi de ayrıca şaşırtıcı.Çünkü izlediğim bloglar arasında sen de fark yaratanlardan birisin. İnşallah çok kısa zamanda çok sayıda insana ulaşbilirsin. Sevgiler...

casminella dedi ki...

Arzucuğum, izlediğim bloglarda insanların şikayet ettiği bir konu var kelime doğrulamayı görünce yorum yazmak istemiyorlarmış, sen de ayarlarını değiştirmek istersin belki.(Bu yorumu yayınlama istersen, ben sadece bildiğim bir şeyi sana da aktarmak istedim). Blog kardeşliği yapıyoruz nede olsa :)))))

A Vitamini dedi ki...

Canım, güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Amaç, vakti geldikçe güzel insanlarla karşılaşabilmek. Kelime doğrulama işi sıkıntılı gerçekten, kaldırayım bakalım :)