2 Kasım 2009 Pazartesi

Ürkek Bir Merhaba

Yazma hevesiyle başladı herşey... Otuz senedir okumaktaydım, başka kalemlerden dökülen hikayeleri, başka bir hayal dünyasının kahramanlarını okumaktaydım. Bir gün bana fısıldayan kelimeleri yavaş yavaş parmaklarımdan akıtmam gerek dedim. Ahhh büyük yazar olacağım gibi bir güdü değil bu, o bambaşka bir armağan, yazsın diye yaratılmış bir Havva kızı olmak değil. Bazen hüznü, bazen neşeyi, bazen öfkeyi dökmek satırlara, anlat kızım, neyse söylemek istediğin, bu şekilde anlat. Yazma hevesi kadar güçlü olan bir diğer tutku da mutfak. Şeker hamurundan pastalar yapmıyorum, denemedim henüz. Bildiğiniz keklerden yapıyorum, bildiğiniz böreklerden. Hani annemizin elinden çıkan ve soğuk bir günde okuldan eve dönünce kokusu bizi kapıda karşılayan yiyeceklerden... İlk yazı kısacık olsun, blogu oluşturmanın heyecanındayım. Çokkkk yazmak istiyorum, yazmayı da çokkk istiyorum. Görüşmek üzere...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Hoşgeldin aramıza, en güzel "bildiğimiz" lezzetlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgilerimle...

A Vitamini dedi ki...

Bu yüreklendirici hoşgeldin için çok teşekkür ederim Pınar. Uzunca zamandır sizlerin başarılı bloglarınızı izliyordum. Hep içimdeydi, yapmak istedim. Umarım iyi olur.

Sevgilerimle

dereotundannefretederim dedi ki...

valla bunu iyi yapmışsın..

A Vitamini dedi ki...

Niyet neymiş, akıbet ne olmuş :))

Baby zi dedi ki...

sen hem de marifetli bi hatunmuşsun tam gönlüme, ağzıma göre:D ben sırayla okuyup yer yer zevzeklik yapacağım ciddiye alma lütfen.bi de bunları yayınlamzsın değil mi;)