14 Şubat 2010 Pazar

Sevgilim, Sevdiğim, Yol Arkadaşım

Bu yazı senin için sevgilim; bugün 14 Şubat, birileri adını Sevgililer Günü koymuş. İyi de etmiş. Elbette her gün özel, her gün 14 Şubat kadar özel ama varsın böyle de bir gün olsun.

Ben önce teşekkür etmek istiyorum sana, hayatıma geldiğin ve 14 senedir bana yoldaş olduğun için. Çocukken hep babama benzeyen biriyle evlenmek hayalim vardı. Yani gözüpek, çalışkan, ailesinin kahramanı, sevgi dolu, varlığıyla huzur ve güven veren biri. Ahh bir de Trabzonsporlu olması tabii ki :) Bak yine romantik olmayı beceremedim canım, içimdeki muzip veledi durduramıyorum bir türlü. Sen geldikten sonra, hayatım bambaşka oldu sevgilim. Bana her zaman güç verdin, mesleğimde başarılı olmam için destek oldun. Ağlayacak bir omzum, sığınacak kollarım oldu seninle birlikte. Akşam iş çıkışı eve giderken içime doğan heyecanın, sevincin en büyük sebebi sen oldun. Birbirimizden ne çok şey öğrendik, boşluklarımızı birbirimizden tamamladık. Hani bir söz vardır ya, "insan hayata tek kanatlı bir melek olarak gelir, uçabilmek için bir başka meleğe daha ihtiyacı vardır". Sen uçmamı sağlayan o melek oldun. Zor günlerimiz oldu, ileride de olacak belki. Ama varlığınla ve birlikte olmamızın verdiği güçle hepsini aştık sevdiğim.

Bu kalplerin hepsi senin için canım. Paintte yapacaktım ama :)) hazır kullanayım dedim bu kez. Şu an karşımda oturuyorsun ve muhtemelen, yüzümdeki komik ifadenin sebebini merak ediyorsun. Apocaliptica, Nothing Else Matters'ı çalıyor. Bir kalp mesafesinden uzak olamayız diyor şarkının sözleri. İyi ki var bu şarkılar, bazen söz bitince, şarkı yetişiyor.

Bu yazı senin için sevdiğim; seninle aynı yöne yol almaktan, seninle birlikte yıllanmaktan ve saçlarımıza yavaş yavaş düşen beyazlardan çok mutluyum. Sana yemek pişirmek, sevdiğin reçeli tabağa koyarken senin nasıl zevkle yiyeceğini düşünmek bile mutlu ediyor beni.

Anlatacak çok şey olup da tarif edecek kelime bulamamak ne garip. İyi ki geldin hayatıma, iyi ki sevdin beni... Bebek yüzlü iki çocuktuk yolun başında ve şimdi büyüyoruz birlikte.

Biliyorsun değil mi?

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Arzu,

Senin yazılarına yanıt yazmak çok zor. Ama seninle hayat yolunda yürümekten çok mutluyum. Bunu bir kez daha belirtmek isterim.

Tüm sevgililer için güzel bir gün olması dileğiyle...

Unknown dedi ki...

Elbette biliyorum.Her zaman...

A Vitamini dedi ki...

Ben de canım...