1 Nisan 2010 Perşembe

You Can Add Kazım or I Don't Know :)


Canlarım, sevgili feysbuk arkadaşlarım, bu gece kısa keseceğim. Bugün gelen bir e-postanın ekinde, yukarıdaki resim vardı. Olur da heveslenirsiniz, Kazım'ı eklemek istersiniz diye resmi az buçuk kırptım :) Zira kendisi sadece belli bilgilerini herkesle paylaşıyor ama gördüğünüz üzere temel bilgiler şunlar : Kazım bir erkek ! Anlatacaklarımdan sonra Kazım'ı kınamanızı istemiyorum.
Arkadaş listenizden habire sayfa, grup vs daveti geliyor ya hani, Kazım'a da gelmiş onlardan. Belliki nazik insan, empatik insan, kıramamış kimseyi ve her gelene "hee" demiş. Bakın sonra ne olmuş ??? Kazım hem dini gruplara, hem de Rebeca diye profesyonel bir yengenin sayfasına hayran olmuş. Oldu mu be Kazım, oldu mu be erkek Kazım ? Kendi profil sayfana hiç mi önizleme yapmadın anam babam?
Ana Fikir: Her davete he demeyin, adına kanıp hayran olmayın. Bi tutarlı olun, bi imaj çizin. Sanal alemde şöyle görüntülenmek ister miydiniz:
"Arzu Vitaminoğlu, Düdüklü Tencere'nin hayranı oldu" (Maviye kanıp link sanmayın :P )
Şimdi karar senin bebeğim! Kazım'ı tanıyorsan, ondan uzaklaş ya da "Kazım'ın Dramına Bir Tarafıyla Gülenler, Toplaşın ya da Toplaşmasanız da Olur, Tek Tek de Gülebilirsiniz" grubumuza üye ol.
Hadi görüşürüz, 3-4 gün kafayı kaldıramam sanırım. Listenizi kontrol edin, araya Kazım kaçmış olabilir. Ignore, ignore, ignore :))

1 yorum:

A Vitamini dedi ki...

Kazım'ın lanetinden mi acaba, kimse yorum yazmamış :)) Gidelim Kazım !